An Block yoga in Lombardia. Feed your body & your mind.

🙏 Groot nieuws. Vanaf vrijdag 19 mei organiseert Lombardia, onder leiding van An Block, elke week een gratis yogasessie. Lees verder voor meer info.

an-block-yoga-op-ginger-love-auto

Waar: Lombardia, Lombardenvest 78, 2000 Antwerpen.

Wanneer: elke vrijdag namiddag om 15 uur (1e keer op 19 mei)

Wie: iedereen is welkom

Prijs: gratis aangeboden door Lombardia

Door wie: An Block

Wat heb je nodig?

Ervaring?

Nee, want An Block past zich aan jou niveau aan. Yoga is geen wedstrijd tegen een ander. Yoga draagt bij tot een innerlijke evolutie. Ook op fysiek niveau zal yoga op termijn je lichaam sterker, mooier en gezonder maken. Yoga draagt bij tot de ontwikkeling van een heldere, ontspannen en creative geest. Yoga brengt evenwicht en activeert de zelfhelende kracht in je lichaam.

Vandaar dat Lombardia en yoga met An Block net een ‘match made in heaven’ is. Want Lombardia staat al jaren voor gezonde, holistische, peace & love, bio voeding en sfeer.

An-Block-yoga-Lombardia

Een yogamat?

Nee, want An Block houdt rekening met het feit dat de sessies in Lombardia plaatsvinden. Je zal de yoga houdingen vanop je stoel uitvoeren. Je hoeft dus zeker geen mat mee te brengen. Makkelijk, niet?

#chairyoga

Speciale kleding?

Nee, je komt precies zoals je wil. Hou er wel rekening mee dat yoga vereist dat je lichaamshoudingen probeert aan te nemen, die je allicht niet tijdens je werk of shopping aanneemt. Doe bijgevolg makkelijk zittende, soepele kleding aan.

Wie is An Block?

An Block is tot in het diepste van haar wezen een yoga instructeur. Haar jarenlange ervaring als yoga lerares in fitness clubs heeft haar doen nadenken. Over hoe ze de voordelen van yoga aan een zo ruim mogelijk publiek ter beschikking kan stellen. Jong of oud, groot of klein, atletisch van aard of niet-sporter. An Block motiveert elke deelnemer.

Haar lessen zijn absoluut niet vervelend, bij momenten zelfs grappig. Maar de yoga lessen van An Block zij vooral toegankelijk voor iedereen.

Occasioneel organiseert An workshops. Voor sommigen is ze een personal yoga coach. Zo’n workshop biedt Lombardia jou nu aan. Op vrijdag namiddag.

🙏 #lombardia #yoga #chairyoga 🙏

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

*

Search
Tagcloud