Lombardia is vanaf nu 24/24 en 7/7 open: Lombardia webshop

Ja, je leest het goed. Je kan nu bij Lombardia 24 uur op 24 en 7 op de 7 je favoriete items bestellen! In de Lombardia webshop.

Alleen kunnen we niet beloven dat Alain of Odette je die ook persoonlijk bezorgt :)

Want het gaat om de opening van de gloednieuwe webshop van Lombardia op shop.lombardia.be

Lombardia-webshop

Wat vind je allemaal in je Lombardia webshop?

GingerLoveGingerLove natuurlijk. Duh. Zowel de ongezoete bio versie als de, licht met rietsuiker gezoete, classic (onze allereerste drank!). Maar even goed alle andere Lombardia Drinks die we ondertussen bedacht hebben. Ik ga ze hier niet alle vernoemen. Bekijk ze liever zelf door te klikken op de woorden Lombardia Drinks.

Maar…. more is on the way. We werken achter de schermen keihard aan de cadeaubonnen. Je kan al langer in de Lombardia zelf een cadeaubon aankopen om er iemand een tof en gezond plezier mee doen (niet aarzelen, meteen langs komen en doen; is veel leuker dan één of andere boeken- of Bongobon).

De cadeaubonnen die je in onze webshop zal vinden (zodra onze techneut dit in orde heeft), zal de ontvanger zowel in de Lombardia als in de webshop kunnen gebruiken. Met andere woorden, je kan iemand een leuk cadeau doen ook als hij of zij wat verder weg woont en, om één of andere onbegrijpelijke reden, niet regelmatig naar ‘t Stad komt.

Er is nog meer op komst in de Lombardia webshop

Ja, want als je Alain een beetje kent, dan weet je dat hij continu bruist van de energie (zou het feit dat hij dankzij SkinnyLove al 20 kilo kwijt is daar voor iets tussen zitten?). Dus komen er meer producten in de Lombardia webshop. Eigenlijk mag ik er nog niets over verklappen, maar jij en ik praten hier onder elkaar, dus ik doe het toch een beetje.

Als je Alida, de echtgenote van Alain, om beauty tips vraagt, dan zal ze zeker de Bormo Wonder Crème vermelden.

Bormo-CremeDat is echt een wonderzalf. Lees er meer over in een eerder bericht over Bormo Crème. Dat bericht is de 200% oprechte getuigenis van een vriend van Alain die zo blij was met de resultaten, dat hij zelf gevraagd heeft dit op de Lombardia site te mogen vertellen. Een aanrader voor iedereen.

Je zal in de Lombardia webshop very soon ook de favoriete chocolade van Alain ontdekken: Lovechock.

Volgens sommigen heeft Alain die de eerste keer enkel en alleen geproefd omdat hun slogan ‘Happiness Inside’ is :-)

Lovechock wordt met liefde handgemaakt van de beste biologische cacao uit Ecuador. Omdat de cacaobonen ongebrand en koudgemalen zijn, zit Lovechock supervol flavonoïden en ‘liefdesstofjes’: stofjes waar je je liefdevol & blij door voelt.

lovechock

Vroeger, voordat hij SkinnyLove bedacht had, was Alain meer een klassieke zoetekauw. Zijn smaakpallet is geëvolueerd en hij waardeert nu nog meer authentieke, zuivere en sterke smaken. Zoals die van de Lovechock chocolade. Ontdek ze zeer binnenkort in de webshop.

Lombardia webshop is online happiness

Ook het boek dat de geschiedenis van Lombardia vertelt zal te koop staan in de shop (trouwens ook een leuk cadeau voor echte fans). Er komen sowieso enkel gezonde, verantwoorde, duurzame producten in de Lombardia webshop. Je doet er niet alleen een leuk cadeau mee aan jezelf of een kennis, je doet er ook iemand echt goed me. Happy holidays en Peace & Love voor iedereen.

 

 

 

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

*

Search
Tagcloud