Coeliakie inspireert Melissa

Melissa_nieuw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Toen zo’n 5 jaar geleden een glutenintolerantie werd vastgesteld bij Melissa Nievelstein, veranderde haar leven compleet.  Gluten is de naam voor een groep eiwitten die voorkomen in granen.   Melissa, voedingsconsulente van opleiding, leerde leven met Coeliakie en wil zich nu inzetten voor haar lotgenoten.

Melissa Nievelstein is een 28-jarige levensgenieter die houdt van koken en lekker eten.  Tegen een restaurantbezoekje zegt ze zeker geen neen!  Maar toen bij haar Coeliakie werd vastgesteld, ondervond ze dat een glutenvrij leven toch niet zo eenvoudig is.  Toen ze in restaurants vroeg naar een glutenvrije maaltijd, werd ze vaak geconfronteerd met vreemde reacties vol onbegrip.

Gelukkig leerde ze onder andere Lombardia kennen, zodat ze weer zorgeloos uit eten kan.   Ook in de meeste supermarkten zijn  er tegenwoordig steeds meer glutenvrije producten verkrijgbaar.  Melissa experimenteert dan ook vaak in de kookpotten.  Ze tovert smaakvolle gerechten tevoorschijn, die maar al te graag worden geproefd door haar partner Theo en haar vriendinnen.

Melissa vindt het belangrijk dat Coeliakie onder de aandacht wordt gebracht.  Ze wil ook andere mensen kunnen adviseren.  Momenteel vind je haar tips en recepten terug via haar facebookpagina ‘Glutenvrije tips en recepten':

https://www.facebook.com/pages/Glutenvrije-tips-en-recepten/507611209308915?fref=ts

Melissa heeft nog plannen!  Ooit wil ze alle gerechten bundelen in een glutenvrij kookboek!  We zijn alvast benieuwd.  Misschien kan Lombardia hier ook wel zijn steentje bijdragen??!

We wensen Melissa alvast veel succes toe en hopen dat jullie massaal de pagina van Melissa helpen promoten. Liken maar!

 

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

*

Search
Tagcloud