Herfst bij Lombardia

queen-bee

Het is herfst, en ja, de blaadjes vallen van de bomen, ook bij Lombardia.

Buiten het feit dat je hier en daar een gepofte kastanje kan terugvinden in onze dagschotel willen we graag de aandacht richten op leuk wondermiddel, namelijk de Royal Jelly oftewel Koninginnebrij.

Zoals het woord al laat vermoeden wordt koninginnebrij gemaakt door beien. Wat deze brij zo anders maakt dan gewone honing is dat deze speciale krachten bezit daar het enkele kan ontgonnen worden via de koningin der beiën. Het is een echt wondermiddel van de natuur dat verschillende vitamines, mineralen, enzymes en natuurlijke antibiotica componenten bevat. Bovendien is het enorm goed voor het immuun systeem als ook goed voor de huid. Het is ideaal als natuurlijke weerstand tijdens de verandering van de seizoenen omdat in deze overgang’s periodes van de natuur de mensen met een zwak immuunsysteem sneller ziek worden.

Koninginnebrij is al een geruime tijd beschikbaar bij Lombardia en één van onze bekenste, trouwste klanten en mode ontwerper voor Dior; Raf Simons, is een grote voorstander van dit fantastich staaltje natuurlijk elixir.

Misschien binnenkort u ook? Behoed u alvast voor deze koude periode, u zal het verschil merken. Kom om je dosis koninginnebrij en je bent gewapend tegen de vele kwaaltjes dat seizoensveranderingen kunnen teweegbrengen.

Be Sociable, Share!

2 Responses to “Herfst bij Lombardia”

  • alessandra says:

    Please I would like to know where I can buy royal jelly in Antwerpen.

    Thank you

    Alessandra

  • Lombardia says:

    Oeps! Lang geleden gepost… Nu pas gezien!! Mijn excuses!! Lombardia verkoopt verse koniginneBrij.

Leave a Reply

*

Search
Tagcloud