Moby: “I love Lombardia!”

Als Moby in België is, dan belt hij Lombardia op. We koken graag backstage voor Moby, een echte gezondheidsfreak, bij al zijn concerten. Blijkbaar is dat een Franstalige journalist ook opgevallen. In deze leuke video vraagt de journalist Moby naar zijn Antwerpse foodcrush en Moby vertelt meteen hoe hij ons restaurant ontdekte!

“De eerste keer dat ik hem (Alain) ontmoette was backstage op een festival dichtbij Brussel. Als je op tour bent, krijg je vaak oud brood, wat mayonaise en een augurk gepresenteerd als eten. Maar hier was er een enorm grote tafel vol met voedsel, het leek wel voor 30 mensen, en het was alleen voor mij en nog een vriend. En het was allemaal zo lekker.”

Sindsdien is Lombardia de vaste cateraar van Moby wanneer hij in België is. “Als ik nu in Brussel ben, komt hij (Alain) en maakt hij fantastisch eten voor ons. Het is wel altijd zo veel, hij brengt maar meer en meer, dat ik altijd meer eet dan ik eigenlijk nodig heb!” Natuurlijk zijn we bij Lombardia trots en verheugd dat onze gezonde, veganistische gerechten Moby zo smaken.

Ook een keer heerlijk glutenvrij, vegetarisch of veganistisch eten? Daar hoef je geen grote ster voor te zijn! In Lombardia is iedereen welkom voor dezelfde heerlijke warme en koude maaltijden. Ook Alain kom je nog steeds tegen in Lombardia! Ontdek het krachtvoer dat Moby voorgeschoteld krijgt en laat ons weten of jij ook zo gek bent van Lombardia!

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

*

Search
Tagcloud